Köpvillkor


Köpvillkor:

Beställningar kan göras dygnet runt genom vår webbutik eller via mail till Info@mellowme.se

För nya kunder genomförs regelmässigt kreditprövning .


Leverans av din order:

Leveranstiden inom Sverige är oftast 2-5 vardagar. 

Om vi inte kan leverera inom avtalad tid har kunden rätt att häva köpet utan kostnad.

Vid outlöst paket debiteras du vår kostnad, 289 kr inkl moms.


Ångrat dig:

För dig som är privatperson gäller Distanshandelslagen med 14 dagars ångerfrist, utan att ange någon anledning. Varan måste returneras i oanvänt skick och i originalförpackningen. MellowMe godkänner inte en retur om varan är använd, eller förpackningen är i sådant skick att varan inte kan säljas vidare. Vid retur, kontakta oss innan varan skickas tillbaka. Köpesumman återbetalas senast 10 arbetsdagar efter det att vi har återfått varan.

Kostnad för frakt återbetalas inte. Du som kund står själv för returfrakten..


Reklamation:

Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad kontakta oss så hjälper vi dig med hur du går vidare. Varan skall sändas tillbaka tillsammans med en skriftlig beskrivning av felet/bristen. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den, är Du som kund betalningsansvarig. När vi mottagit varan och godkänt reklamationen, gör vi något av följande:

1. Reparerar varan, avhjälper felet (om möjligt)

2. Skickar en ny identisk felfri vara eller

3. Gör en återbetalning.

Force Majeure

MellowMe är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut, som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

Integritetspolicy


Inom EU/EES gäller från och med den 28 maj 2018 dataskyddsförordningen (GDPR).

När du handlar hos MellowMe kommer vi att samla in dina kontaktuppgifter – namn, adress och telefonnummer. Om du deltar i tävlingar och andra marknadsföringsaktiviteter som vi anordnar kan tävlingsbidrag och ytterligare personuppgifter som du väljer att lämna till oss behandlas. När du tar kontakt med oss via kundservicefunktioner i våra digitala kanaler kommer dina kontaktuppgifter samt ärendeinformation att behandlas av oss. Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part (såvida inte brott har begåtts då det kan komma att lämnas ut till Polisen eller annan berörd myndighet).

Vi använder dina kontaktuppgifter till följande ändamål:

  • För att kunna behandla din betalning och skicka dig dina varor.
  • För att kunna kommunicera med dig via kundservice, sociala medier, mailformulär, tävlingar, medlemsutskick, eller intresseanmälningar.